CIRCUIT NATACIÓ: Dues voltes al circuit a Torredembarra. Cal sortir a terra, passar per darrera del con i tornar a entrar a l’aigua.

BOXES: Els boxes serviran de guardarrobes i estaran vigilats en tot moment. Seran cadires numerades amb els dorsals dels participants i situades en grarelles al passeig.

MATERIAL NATACIÓ: Podeu deixar preparat el material als boxes per recollir-lo abans d’entrar a l’aigua.

PUNT DE SORTIDA: Davant del Patronat de Turisme de Torredembarra. Passeig de Rafael Campalans, 10 43830 Torredembarra.

FEDERATS XIP PROPI: Si esteu federats i teniu xip propi, no us el deixeu, perquè no en tindrem de préstec. Podreu correr però no sabreu ni el temps que heu fet ni la vostra classificació.

NO FEDERATS XIP DE PRÉSTEC AMB DIPOSIT DE 20 EUROS: Recordeu portar un bitllet de 20 euros per deixar de fiança en el lloc on us faran el préstec de xip. Mooooltes gràcies!

CHECK IN CORREDORS: Tots els corredors han de passar per la taula de check in per recollir el material que necessiten per la cursa. Els no federats a més de la bossa del corredor han de recollir DORSAL, CASQUET DE BANY i XIP. Els federats només han de recollir la BOSSA DEL CORREDOR. Cal presentar el DNI.

RECOLLIDA DORSAL PER NO FEDERATS A LA FEDERACIÓ CATALANA: Els que esteu federats en altres federacions o teniu xip i l’inscriviu en el formulari d’inscripció heu de recollir dorsal, casquet de bany i bossa. El vostre xip ja us serveix per la prova. Si no el voleu fer servir o no el teniu amb vosaltres no el poseu a la inscripció!

VOLUNTARIS: Tots els voluntaris tenen esmorzar i samarreta commemorativa de la prova. Si voleu participar i passar un matí emocionant a la platja de Torredembarra us podeu apuntar enviant un correu a aquatlomr@gmail.com

MEDALLES PER CATEGORIES: Hi haurà medalles pels primers tres classificats tant masculí com femení i per les diferents categories.

P

R

E

G

U

N

T

E

S


F

R

E

Q

Ü

E

N

T

S

29-06-2024

IniciINICI.html
ReglamentREGLAMENT.html
FAQ
CATINICI.htmlhttp://www.mediterraneanrace.com/MR2014/INICI.htmlshapeimage_4_link_0
CASTINICIO.htmlINICIO.htmlshapeimage_5_link_0
ENGUNICA_ENG.htmlUNICA_ENG.htmlshapeimage_6_link_0